bannerdjogpage
Agenda
Contact

Steun ons!

Gratis sponsoring via Sponsorkliks

Sinds kort is De Jonge Onderzoekers aangesloten bij Sponsorkliks. Klik hier hoe het werkt!

U kunt donateur worden

Ondersteunt u het werk van De Jonge Onderzoekers en wilt u ons ook financieel steunen?

U kunt ons eenmalig steunen door overmaking op onze bankrekening NL 35 RABO 0172993008 ten name van Stichting De Jonge Onderzoekers Groningen onder vermelding eenmalige gift. Ook is het mogelijk om toegangskaartjes of een abonnement te sponsoren voor een deelnemer die het niet zelf kan betalen. Wij regelen dan bijvoorbeeld met de Voedselbank dat het entreekaartje op de goede plek komt.

U kunt zich aanmelden als donateur via info@dejongeonderzoekers.nl. De financiële bijdrage kunt u overmaken op IBAN: NL 35 RABO 0172993008, met in het opmerkingenveld: donatie 2017. Donateurs ontvangen van ons de elektronische nieuwsbrief. We sturen u jaarlijks een bericht met de vraag of u ons dat jaar ook financieel wilt ondersteunen.

Aangezien wij een ANBI-stichting zijn kunt u wellicht uw gift in uw aangifte Inkomstenbelasting aftrekken (dit is afhankelijk van uw inkomen en het totale bedrag aan giften in een kalenderjaar).

U kunt ons ook voor een langere tijd steunen: Periodiek schenken levert u en Stichting De Jonge Onderzoekers Groningen belastingvoordeel op. Dus méér hulp, zonder dat het iets extra’s kost. Daarnaast wordt het steeds makkelijker gemaakt. Voorheen moest periodiek schenken via een notaris vastgelegd worden. Dat is niet meer nodig. U kunt het direct met ons regelen.

De voordelen op een rij:

  • U mag het hele bedrag van uw schenking aftrekken van uw belastbaar inkomen zonder enige beperking
  • De fiscus betaalt een aanzienlijk deel van uw schenking
  • Stichting De Jonge Onderzoekers Groningen is voor minimaal 5 jaar verzekerd van uw steun
  • Uw hele gift komt ten goede aan Stichting De Jonge Onderzoekers omdat goede doelen met aan ANBI-status geen schenkbelasting hoeven te betalen

U regelt uw periodieke schenking als volgt:

Download ons formulier en stuur het ingevuld en ondertekend naar ons op (u kunt de toelichting met uitleg zelf bewaren). Wij zorgen ervoor dat uw formulier wordt aangevuld met een transactienummer. Het originele formulier sturen wij terug voor uw eigen administratie. Die heeft u namelijk nodig voor uw jaarlijkse belastingaangifte.

 

ANBI status

Stichting De Jonge Onderzoekers is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel: ANBI genoemd. Hier is meer te lezen over wat een ANBI is of aan moet voldoen: www.belastingdienst.nl/anbi

anbi

http://anbi.nl/publicatieverplichting/stichting-de-jonge-onderzoekers/

 

 

 

Vraag of opmerking?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.