bannerdjogpage2

Veelgestelde vragen

Moet ik me opgeven voor De Jonge Onderzoekers?

Als je komt voor een cursus of een workshop in de vakantie, dan vragen we wel altijd of je je op wilt geven. We weten dan op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. En bij populaire workshops kan het zijn dat de workshop vol zit en je je niet meer op kunt geven. Voor de vrije inloop, op woensdagmiddag,  vrijdagavond (12+) en zaterdag en in de vakanties, hoef je je niet op te geven.

Krijg ik korting met de Stadjerspas?

Ja, je krijgt korting met de Stadjerspas, 20 euro op een abonnement voor 3 maanden. Daarnaast kun je gratis meedoen met de cursussen op donderdag- en vrijdagavond. geef dit aan bij opgave, onder vermelding van je stadjerspas-nummer. 

Zitten de materiaalkosten bij de entreeprijs in?

Ja, in principe zitten de materiaalkosten bij de entreeprijs in. Echter, als er veel of kostbaar materiaal nodig is voor een project, dan vragen we een bijdrage in de materiaalkosten. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan: speakers, grote stukken hout, pianoscharnieren of zonnecellen. De begeleider op de afdeling weet hier meer van! Je kunt met hem/haar overleggen.

Zijn de activiteiten van DJO voor ouders en kinderen?

Nee, in principe gaat uw kind alleen naar De Jonge Onderzoekers en is het geen gezamenlijke activiteit voor ouders en kinderen. Uw kind gaat zelfstandig aan het werk. Op de afdelingen zijn deskundige begeleiders die uw kind op gang kunnen helpen. Als het druk is moet uw kind mogelijk even wachten. Juist als het druk is geeft het rust op de afdeling als er geen (groot)ouders mee komen helpen.

Mag ik bij mijn kind blijven als hij/zij voor het eerst komt?

Nee, liever niet. Is uw kind voor het eerst bij De Jonge Onderzoekers, dan kunt u eerst even bij uw kind op de afdeling blijven, maar daarna vragen we u om in de kantine plaats te nemen of weg te gaan. We noteren altijd telefoonnummers, voor als er iets mis gaat! We willen graag dat uw kind zelf aan het werk gaat. Er zijn vrijwilligers aanwezig om uw kind op gang te helpen als er iets niet lukt.

Kan ik een verjaardagsfeestje bij DJO organiseren?

Ja, dat kan! We horen graag ruim op tijd wanneer je je feestje wil vieren. We maken dan samen afspraken over het tijdstip, duur van het feestje, invulling etc. Voor meer info over feestjes klik hier.

Wat krijg ik voor een abonnement?

Als je een jaarabonnement afsluit kun je met een abonnement op woensdag, vrijdag en zaterdag en in de vakanties op alle ateliers terecht. Inclusief Arduino en de biologiecursus op vrijdag, de Codeclub en de FLL-Lego bouw-avond op donderdag. 

Vraag of opmerking?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.