bannerdjogpage

Verjaardagsfeestjes

Je kunt bij ons je verjaardagsfeestje vieren vanaf 8 jaar. Je kunt dat op twee manieren doen:

1. Vrije inloopfeestje (dat betekent dat al je vriendjes of vriendinnetjes zelf mogen kiezen wat ze gaan doen). Dat kan op de dagen van de vrije inloop. Vrije inloop is op woensdagmiddag van 13:00 uur t/m 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur.

De kosten zijn € 75,- voor maximaal 10 kinderen. Meer dan 10 kinderen graag in overleg. Meerprijs per kind is dan € 7,50. Je krijgt allemaal een mooi tasje om je werkstuk in te doen, ranja en een presentje.

2. Iedereen samen feestje (dat betekent dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes samen blijft en hetzelfde gaat doen). Dat kan op woensdag, en wanneer onze capaciteit het toelaat, ook op een andere weekdag. We bepalen in overleg samen tijdstip en dag. Dit kost 75 euro voor een feestje van 2 uur en 100 euro voor feestje van 3 uur.

We gaan uit van een minimaal 8 en maximaal 10 kinderen. Voor meer kinderen geldt een meerprijs. Je krijgt allemaal een mooi tasje om je werkstuk in te doen, ranja en een presentje. Uit ervaring weten we dat het feestje het beste slaagt als je even met ons overlegt wat je precies wilt. Of je thuis je kadootjes uitpakt of bij ons, of je thuis taart eet of bij de Jonge Onderzoekers (drinken en taart mag je zelf meenemen, maar dan moet je ook zelf voor bekers etc. zorgen). Houdt er rekening mee dat je altijd mee helpt schoonmaken en opruimen. Opruimen is ook een feestje, maar het is wel het leukste als je voldoende tijd overhoudt om je werkstuk helemaal af te maken.

Vraag of opmerking?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.