bannerdjogpage2

FIRST Tech DJO

FIRST Tech DJO

Iedere vrijdag avond komt het robot team van de jonge onderzoekers bij elkaar om nieuwe technieken en innovaties te onderzoeken. Iedere week wordt er weer verder gewerkt aan een opdracht die een avond, een aantal weken of een aantal maanden duurt, zoals een robot bouwen die snel rijdt of het organiseren van een robotwedstrijd.

De afgelopen jaren hebben we vooral gewerkt aan de FTC, dit is een robotwedstrijd die landelijk en zelfs internationaal is. Helaas hebben wij, als het ‘Fridaynight Robotics’ team alleen de vrijdagavonden tot onze beschikking en het tijdsbestek voor een wedstrijd als de FTC is dan niet haalbaar. Wat we nu wel doen is met de kennis die we hebben opgedaan met de twee FTC wedstrijden, leuke en nieuwe robots bedenken en maken. Op onze site die binnenkort zal worden opgevuld met foto’s en filmpjes van onze projecten, kun je meer gaan zien: fridaynightrobotics.nl.

Ons team bestaat op dit moment uit 6 mensen, maar ben jij tussen de 15 en 20 jaar oud en geïnteresseerd in programmeren en/of robots maken, kun je altijd langskomen voor kennismaking.

Het robotteam van De Jonge Onderzoekers komt bij elkaar op vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur in het pand van De Jonge Onderzoekers. Deelname voor een jaar kost 50 euro.

Meer info via info@dejongeonderzoekers.nl

Vraag of opmerking?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.