bannerdjogpage2

Cursus Natuur en Techniek

science3

Op vrijdagavond is de cursus Natuur en Techniek bij De Jonge Onderzoekers. Een unieke cursus, waarbij allerlei facetten van biologie, scheikunde, natuurkunde en techniek aan de orde komen. Ben jij een Jonge Onderzoeker en wil je meer weten over 1 van de bovengenoemde vakgebieden, Schrijf je dan in voor deze cursus!

Ben je tussen de 8 en de 18 jaar oud en vind je het leuk om te weten hoe de wereld in elkaar zit? Zoals je lichaam, gezondheid, natuurverschijnselen en (duurzame) energie? En vind je het leuk om zelf dingen te doen, te maken en te onderzoeken? Dan kan je natuurlijk braaf blijven wachten totdat deze onderwerpen eindelijk aan bod komen in de klas, of nog later, tijdens studie of werk…

….of je zegt: dat ga ik nu doen, op mijn niveau, omdat ik het wil!

Dat kan elke vrijdagavond bij De Jonge Onderzoekers aan de Dirk Huizingastraat 13 in Groningen. Of je nu nog op de basisschool zit of al op het voortgezet onderwijs maakt niet uit, we leren met elkaar en van elkaar. We pakken iedere vrijdagavond een of meer onderwerpen op, en je kan ook zelf onderwerpen voorstellen.

Meer informatie vindt je hier 

De cursus is wekelijks op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Inloop vanaf 17.45 uur.

Kosten 20 euro voor een semester. Informatie en opgeven via info@dejongeonderzoekers.nl

Je kunt elk moment instromen!

science1  science2

Vraag of opmerking?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.