bannerdjogpage2

Scholen & Groepen

Wat kunnen we voor scholen betekenen?

scholen-groepen

We komen graag naar een school toe, maar we nodigen scholen veel liever bij ons uit. Want:

  • we hebben oneindig veel materialen, meer dan dat we ooit mee kunnen nemen;
  • we hebben bijna alle gereedschappen en machines die je kunt bedenken (we kunnen een lintzaag of een figuurzaagmachine niet echt meenemen naar de klas)
  • het is een uitje voor de kinderen, we zijn per bus of auto goed te bereiken (halte UMCG, 1 minuut lopen)
  •  je werkt in een echte werkplaats, waar het geen probleem is om lawaai te maken
  • alles staat klaar, we verliezen geen tijd om alles op te stellen
  • de juffen en meesters hoeven niet boos te worden als er in een tafel gezaagd wordt, dat hoort er nu eenmaal bij, daarom heet het ook een werkplaats!
  • het is goedkoper
  • doordat we honderden voorbeeldwerkstukken hebben, gaat het creatieve brein werken
  • we weten het zeker, het is gewoon veel leuker en in een halve dag kan je heel wat doen en leren! Workshops in huis en op locatie In onze ateliers kunnen we in samenwerking met scholen en groepen programma’s uitvoeren voor het basis, – middelbaar en speciaal onderwijs. Denk aan bijvoorbeeld een beginners- gevorderden cursus Mindstorms, webpagina,- site bouwen, GameMaker, elektronica, hout, metaal, proefjes doen, klei, papier & textiel, animatie etc. We kunnen heel veel veel voor weinig aanbieden. Ons streven is om kosten zo laag mogelijk te houden, wel moeten we uiteraard de materiaalkosten in rekening brengen. Onze maximum capaciteit is ca. 60 kinderen. We proberen zoveel mogelijk een mix van mannen en vrouwen als docent te organiseren. Indien we naar scholen gaan, komen daar extra kosten bij voor voorbereiding en transport van gereedschap en materialen.

Voor meer en/of specifieke vragen neem gerust contact op!

Groepen
Groepen vragen wat extra aandacht. Om goed voorbereid te zijn wat betreft bezetting en voorraad materiaal, vragen wij groepsbegeleiders zich minimaal één week van te voren te melden. Als het gaat om een groep kinderen met een verstandelijke of motorische beperking, verwachten wij een zelfredzaamheid van minimaal een 8 jarige.

Vraag of opmerking?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.